Over ons

Opzoek naar tijdelijke huisvesting? Dan is dit het moment voor De CabinConcurrent!

  De CabinConcurrent is een jonge en enthousiaste speler in de markt van tijdelijke huisvesting. Met onze roots in het havengebied van Rotterdam bieden wij onze opdrachtgevers een goed product tegen een scherpe prijs en leveren wij de voordeligste kwaliteitsunits van Nederland. Alle units worden kant-en-klaar geleverd en zijn direct klaar voor gebruikt als tijdelijk kantoor, portiersloge, kantine, projectbureau of schaftunit. Altijd goed geïsoleerd, onderhoudsvriendelijk en standaard uitgerust met elektrische installatie, sanitaire voorzieningen en vinyl vloerbedekking. Uiteraard kunt u ook kiezen uit extra opties zoals warmwatervoorzieningen, screens, en airconditioning. Mits voorradig en afhankelijk van de projectgrootte leveren wij projecten met 1 werkdag! 

  Door onze grote voorraad van gebruikte en fabrieksnieuwe units hebben wij altijd wel een passende oplossing voor u beschikbaar. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag over onze mogelijkheden en gaan wij graag met u op zoek naar een passende oplossing.

  Producten

  Onderdeel van Dutch Cabin Group

  De CabinConcurrent is onderdeel van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook semipermanente huisvesting. Binnen de Dutch Cabin Group is al meer dan 60 jaar ervaring en zij opereren zowel nationaal als internationaal. Daarnaast beschikt Dutch Cabin Group over een eigen productielocatie in Coevorden, zodat de units perfect naar wens en op maat gebouwd kunnen worden.

  Contact

  Patrijsweg 9
  4791 RV Klundert
  Industrieterrein Moerdijk

  Telefoon +31 (0) 168 749 122
  info@decabinconcurrent.nl