ProReva

Twintig units van een hergebruikt gebouw die nu weer dienst doen als receptie, wachtruimtes, paskamers, een loopanalysecentrum en een werkplaats met machines en allemaal onder 1 dak!

ProReva is specialist in orthopedische hulpmiddelen en maakt onder meer prothesen voor mensen, die een (deel van) een arm of been moeten missen en orthesen voor mensen waarbij een lichaamsdeel niet goed functioneert. Ook mensen die andere hulpmiddelen nodig hebben, zoals steunzolen of korsetten kunnen hier terecht. Het bedrijf bestaat al 45 jaar en heeft meerdere vestigingen verspreid door het land.

Merem is een revalidatiecentrum waar ProReva  nauw mee samenwerkt. De organisatie voegde twee locaties samen en wilde dat ProReva mee verhuisde naar hun locatie in Hilversum. Het plan is om op die locatie een nieuw pand te ontwikkelen. Tot die tijd hebben zij een onderkomen nodig om hun werk te kunnen doen. Daarom kozen ze voor tijdelijke huisvesting.

Dave van ProReva vertelt: Het pand bestaat uit twintig units, die maakten deel uit van een groter pand maar er is als het ware gewoon een stuk ’afgeknipt’. De prijs was natuurlijk goed maar ook omdat de CabinConcurrentj units had die eerder voor een priklaboratorium waren gebruikt, was het pand van een dusdanige kwaliteit dat we daar weinig aan hoefden aan te passen. Zo had het bijvoorbeeld al ‘zorggerelateerde’ deuren. Dat houdt in dat het bredere deuren zijn. Aangezien we ook klanten in rolstoelen hebben, was dat een heel goede oplossing. Een perfecte match op het gebied van hergebruik!’ Het proces verliep heel soepel. In januari dit jaar hebben we de aanvraag gedaan, begin februari werden de units binnen twee dagen geplaatst. Toen waren er nog ongeveer drie weken nodig voor de afrondende werkzaamheden. Het bijzondere was dat wij al moesten verhuizen en ons werk moesten doen, terwijl de monteurs nog bezig waren met de afronding. Maar dat hebben we met elkaar goed afgestemd. De CabinConcurrent is heel klantgericht, levert goede service en denkt echt mee in oplossingen. Een fijne relatie om mee samen te werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties