Waterstromen

Doordat Waterstromen flink aan het groeien is en omdat hun gebouw verouderde, waren ze op zoek naar een nieuw pand. Hoewel vele anderen op afstand contact zochten, kwamen wij persoonlijk langs om alle mogelijkheden te bespreken en zo kwam de opdracht bij ons terecht.  

Waterstromen in Lochem zuivert afvalwater en haalt de nuttige componenten uit dit water. Zo halen ze bijvoorbeeld biogas uit afvalwater, zodat fabrieken dit kunnen gebruiken. Al 20 jaar staan zij bekend als innovatief waterzuiveringsbedrijf.  

Voor Waterstromen leverden wij twee units (6x3m en 9x3m), inclusief kachels, airco, dubbel glas en rolluiken. Het hele gebouw is in de persoonlijke kleur van Waterstromen gegoten. 

Operator Marcus van Keulen: “We kregen alle mogelijkheden te zien en ontvingen heel veel informatie. De vragen die al die informatie opwierp, werden direct beantwoord. Hierdoor ging mijn voorkeur echt uit naar De CabinConcurrent. De planning was duidelijk en alle werkzaamheden verliepen gladjes zonder een enkele vertraging.”  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties