5 doelen binnen 4 units: Breda Strength & Conditioning

Vanuit Mulder & Mulder Totaalbouw kregen wij de vraag of wij 4 units konden plaatsen voor Breda Strength & Conditioning. Binnen die units moet veel mogelijk zijn, maar gelukkig is er bij de CabinConcurrent ook veel mogelijk.

Breda Strength & Conditioning geeft trainingen aan atleten, individuen, sporters, studenten en professionals. Ze doen wat nodig is om mensen te helpen sterker en fitter te worden, ongeacht hun niveau. Om dat te kunnen doen hebben ze niet alleen een sportruimte nodig, maar binnen die ruimte moet er ook omgekleed worden, een fysioruimte zijn, het kantoorwerk moet worden gedaan en er zijn toiletten en douches nodig. Daarom hebben ze gekozen om in de ruimte vier units te laten plaatsen door de CabinConcurrent waarin dat alles mogelijk is. 

De vier units zijn per 2 op elkaar gestapeld. De onderste verdieping bestaat uit 2 kleedkamers met sanitair. De toiletten zijn door ons geplaatst en Mulder & Mulder heeft ons geholpen met de douches. De bovenverdieping bestaat uit een fysioruimte en een kantoor. De units blenden mooi in de trainingsruimte met hun unieke grijze kleur. 

Bij deze opdracht is een goede deal gemaakt: zo mag het team van de CabinConcurrent een keer komen crossbuilden. Wordt vervolgd! 😉