Ons nieuwe magazine is uit: Flight to the Future nr. 6!

Hij is er: ons zesde magazine! Onze collega's hebben de afgelopen maanden weer hard gewerkt aan deze editie en vandaag valt hij op de deurmat én is hij digitaal te bekijken! Dus als je interesse hebt in modulaire bouw en tijdelijke bouw of wanneer je meer wilt weten over Dutch Cabin Group, neem dan absoluut een kijkje in dit magazine!

Deze editie van het magazine Flight to the Future staat weer vol met unieke projecten, trends en ontwikkelingen in de branche en interessante interviews met klanten en medewerkers. Jorg Schilder, algemeen directeur van Dutch Cabin Gropu, deelt zijn groener dan groene visie, voetbalicoon Dirk Kuyt spreekt over de Dirk Kuyt Foundation, onze eerste modulaire woning is te zien en we puzzelen met modules tot op de vierkante meter.

We snappen het als je nieuwsgierig bent geworden! Klik hier om dit magazine én de vorige edities gratis en vrijblijvend te lezen.

Wanneer je het magazine liever thuis op de deurmat ontvangt, kun je vrijblijven contact met ons opnemen en wij sturen je een magazine toe. 

Veel leesplezier gewenst!