Albeda College Schiedam

Het Albeda College is een vooruitstrevende MBO-scholengemeenschap met een 40-tal vestigingen in het gebied Rotterdam-Rijnmond. Voor de renovatie van een aantal praktijklokalen voor de locatie Schiedam is gezocht naar tijdelijke vervangende ruimte.

De cabins bij het Albeda College zijn geleverd met diverse krachtstroomvoorzieningen, zodat ook de zwaardere machines op volle toeren kunnen blijven draaien. De betonvloer zorgt ervoor dat het gebouw geheel trillingsvrij blijft. Ook de hoogte is aangepast om de machines ruimte te geven. Binnen enkele dagen is een ideale werkomgeving gerealiseerd voor de professional van de toekomst.

Peter Rodenburg, projectmanager Vastgoed bij het Albeda College, legt uit waarom er is gekozen voor De CabinConcurrent als partner:

‘De CabinConcurrent heeft ons een scherpe offerte geboden en volledig op maat. Bovendien zijn we zeer content met de vakkundige begeleiding die we hebben ontvangen bij het maken van de juiste keuze. De ruimtes zijn snel gebruiksklaar opgeleverd, waardoor onze leerlingen in een professionele omgeving kunnen blijven werken aan hun toekomst. Ook de docenten zijn enthousiast over het kwaliteitsniveau van de praktijkruimten. Dat hadden ze niet verwacht. ’

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties