Huisman Equipment Schiedam

Huisman Equipment had snel extra kantoorruimte nodig naast hun al bestaande loods. De luxe units van De CabinConcurrent waren voor deze klant de perfecte oplossing. Binnen 1 ochtend hebben we meer dan 100 vierkante meter aan kantoorruimte geplaatst. Deze kantoorunits zijn voorzien van airco’s, stroomvoorzieningen, kabelgoten en cat5-data aansluitingen. Daarnaast zijn er 6 toegangsdeuren aanwezig, zodat je gemakkelijk naar buiten en naar de loods kunt lopen.

Ook op een andere locatie kwam Huisman Equipment kantoorruimte te kort. Echter was hier geen ruimte om in de breedte te gaan, dus zijn we de hoogte in gegaan. Onze  units zijn namelijk gemakkelijk te stapelen en in dit geval wel 3 verdiepingen hoog. Met dit tijdelijke gebouw creëerden wij meer dan 400 vierkante meter kantoorruimte.

Naast kantoorunits bevat dit pand sanitair en een zeer ruime keuken. De goede isolatie van dit gebouw zorgt ervoor dat de klant beschikt over een energiezuinige oplossing. Het pand is verder voorzien van verwarming, kabelgoten, buitentrappen (voor o.a.nooduitgangen) en rolluiken. De boeiborden zijn bovendien geleverd in de huiskleur van de klant.

Kortom snel, netjes geleverd en weer een tevreden klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties