Alles onder één dak bij ProReva

Onlangs hebben wij een passende oplossing geleverd voor ProReva. Van loopanalysecentrum tot werkplaats: alles onder één dak. En daarbij ook nog eens duurzaam, want we hebben hergebruikte units ingezet.

ProReva is specialist in orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk voor mensen die bijvoorbeeld een lichaamsdeel missen of niet goed kunnen gebruiken. Bij het maken van orthopedische hulpmiddelen zijn er veel verschillende ruimtes nodig: een receptie, wachtruimtes, paskamers, een loopanalysecentrum en een werkplaats om alles daadwerkelijk te maken. Dit alles past binnen 20 units.

De units maakten eerder deel uit van een laboratorium en zijn nu hergebruikt voor ProReva. Een duurzame oplossing! ProReva is erg tevreden over het pand. Alles is gelijkvloers en zit bij elkaar. Een prettig, duurzaam en kwalitatief hoogstaand pand!

Julian van der Zee, orthopedisch technoloog bij ProReva: “Hoe het pand nu bevalt? Heel goed! Alles is gelijkvloers en zit bij elkaar, ook de paskamers en de werkplaats. De medewerkers zijn erg blij en positief!”

Een volledig interview met Julian van der Zee en Dave de Jong van ProReva vind je in ons magazine: https://www.dutchcabingroup.com/nl/magazines