Dutch Cabin Group neemt Hamburg Verhuur over

Dutch Cabin Group zette vrijdag 9 juni de handtekeningen onder de overname van Hamburg Verhuur.

Dutch Cabin Group neemt Hamburg Verhuur over

 

 

Dutch Cabin Group zette vrijdag 9 juni de handtekeningen onder de overname van Hamburg Verhuur.

Met de overname maakt Dutch Cabin Group zijn service op het gebied van tijdelijke huisvesting compleet. Hamburg Verhuur bouwde de afgelopen 25 jaar een goede reputatie op in de wereld van evenementen en de industrie.

 

“Dit was het laatste stuk dat ontbrak aan de taart”, zegt algemeen directeur Jorg Schilder. “Hamburg Verhuur heeft een goede naam en veel ervaring op het gebied van verhuur voor evenementen en de industrie. Waar wij met onze merken veel ervaring hebben op het gebied van tijdelijke huisvesting vanaf zes maanden, heeft Hamburg Verhuur juist ervaring met korte projecten. Daarin vullen we elkaar aan.”

Hamburg Verhuur maakte de afgelopen 25 jaar naam op het gebied van verhuur aan de industrie. Bij onderhoud, renovatie of nieuwbouw, maar vooral bij onderhoudsstop verzorgt Hamburg Verhuur tijdelijke voorzieningen op locatie.

De tweede expertise van de nieuwe telg van Dutch Cabin Group is verhuur voor evenementen. “Hamburg Verhuur doet wat wij onze klanten ook graag willen aanbieden: tijdelijke voorzieningen regelen van a tot z. Zowel bij evenementen als bij onderhoudstops in de industrie regelen zij ook extra zaken als toiletten, elektriciteit of meubilair. Hamburg Verhuur kan een compleet elektraplan verzorgen met de benodigde elektravoorzieningen, maar voorziet ook in randzaken als een septic tank, zodat een unit volledig zelfvoorzienend kan worden opgeleverd. Voortaan hoeven onze klanten nog maar bij één partij aan te kloppen om alles te regelen voor hun tijdelijke locatie.”

 

Dutch Cabin Group startte 25 jaar geleden met het merk Primakabin. De laatste jaren kwamen daar Directbouw, E-Rent, De CabinConcurrent en Smart Cabins bij. Met de meest recente overname van Hamburg Verhuur heeft Dutch Cabin Group nu alle kennis en ervaring in huis om de complete markt van tijdelijke huisvesting te bedienen.