Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Wij gaan nooit een uitdaging uit de weg. Ook niet qua plaatsing.

Huurders van Raben Transport Oss hebben een kantoorruimte nodig binnen een loods. Geen probleem: onze nieuwe geschakelde CTX set wordt gereed gemaakt.

Niet alleen krijgt de CTX set extra kantel kiep ramen en datagoot aansluitingen, ook wordt er op een afwijkende locatie elektra aangelegd in verband met een sprinkler installatie die de klant wil aanleggen.

Dan begint het plaatsen van het kantoor. De locatie is erg lastig te bereiken. Een magazijn is immers niet gemaakt om met een vrachtwagen doorheen te rijden. Na wat precisiewerk van onze chauffeur kan de unit geplaatst worden. De twee units worden keurig naast elkaar geplaatst en door onze monteur netjes afgewerkt, zodat nog geen twee uur later de huurder plaats kon nemen in zijn gloednieuwe kantoor. Kortom: dezelfde dag kan er in alle rust gewerkt worden binnen de loods.

Collega Stefan Overman (verkoper binnendienst) vertelt waarom dit project bijzonder voor hem was: “Het leuke voor mij aan dit project is dat ik hem zelf verkocht heb en dat ik voor het ontwikkelen van mijn technische kennis besloten heb om mee te helpen plaatsen. Aangezien de locatie zo lastig te bereiken was, kan ik mijn klanten met dergelijke situaties beter adviseren. Een erg leuke en nuttige dag dus!”